marți, 10 ianuarie 2012

Cozonac cu scortisoara/Cinnamon rolls

Am vrut demult sa incerc reteta asta de cozonac.Este divin,combinatia de zahar brun cu scortisoara,unt si glazura zahar pudra cu unt,vanilie,lapte face ca acest cozonac sa fie extrem de gustos.Eu,totusi cred ca as renunta la glazura,pentru ca mi se pare mult prea dulce sau as turna peste el putina miere de portocale sau siropul de zahar cu aroma de trandafiri.Vi-l recomand cu toata..."dulceata".
 Am postat poze in diferite etape ale pregatirii.Aici este scos din cuptor si cu glazura deasupra.Se toarna cat este cald.

 Aici este tocmai scos din cuptor.

 Aici s-a rotunjit bine,bine dupa ce l-am mai lasat 40-50 minute la crescut ce l-am umplut si l-am taiat.
Aici este umplut si taiat.Eu il tai cu ata dentara.Se taie foarte usor si frumos.

6 comentarii: