asa ca m-am hotarat sa fac poze pas cu pas poate doreste cineva sa incerce reteta asta si nu cea din cutie.
Ingrediente blat:100 g zahar,4 galbenusuri,100 g unt,120 g nuci macinate fin,4 linguri cacao,120 g ciocolata rasa,2 linguri faina,2 linguri amidon alimentar,2 pachetele zahar vanilat,1 pachetel praf de copt,4 albusuri batute spuma.


Se amesteca ingredientele uscate si se adauga in compozitie.



Faina,praful de copt si cacao se cern.
Se adauga si nuca macinata si ciocolata rasa.
Se omogenizeaza si se adauga si albusurile batute spuma.Se amesteca usor cu o lingura de lemn.

Se toarna intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se baga in cuptorul incalzit in prealabil.Este gata pana trece proba cu scobitoarea(30-40 minute).

Se scobeste blatul si se faramiteaza bucatile de blat.
Ingrediente crema:250 g mascarpone,700 ml frisca lichida,150 g bucatele de ciocolata sau fulgi de ciocolata,2 plicuri zahar vanilat,5 linguri zahar pudra,5 plicuri intaritor frisca,banane3-4.
Se bate frisca cu intaritorul de frisca,se adauga mascarpone,ciocolata si restul ingredientelor.

Se taie bananele pe lungime si se potrivesc in scobitura blatului.Eu am pus doua straturi.Se pune crema deasupra si se rotunjeste.Se acopera ci firimiturile de blat.Va anunt veti avea firimituri peste tot dar merita.:))
Si gata.Asta este tortul musuroi de cartita..
Pofta buna!
following you here hope you will follow back
RăspundețiȘtergererainbows daily life is my old blog
somebody hacked and deleted it for me
Rainbow/Gina
Hy.I want to follow you back but your blog doesn't allowed me.I will try again.
RăspundețiȘtergereFacem schimb de musuroi.Am fost pe aceeasi lungime de unda.
Ștergere